HTML

Életvezetési tanácsadás- coaching coachoktól

Phd Dr. Kollár József és Déri Kriszti blogja. Életvezetési tanácsadás, mediáció, coaching. Szervezeti tréningek és posztgraduális felnőtt szakképzések. Http://www.szervezetepites.hu

Friss topikok

Linkblog

2010.03.31. 09:37 DrKollárIskola

Crisis Coach képzés

A Magyar Coachszövetség KA és a Dr. Kollár Coaching NYÍLT NAPOT TART az államilag elismert, többszörösen akkreditált (FAT: Felnőttképzési Akkreditációs Tanács és az Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium) képzéseink iránt érdeklődők számára.

Induló képzéseink 2010.04.24-én:

*LIFE (ontological) COACH, Személyi és Életvezetési tanácsadó

2 képzés 1-ben! LIFE és BUSINESS COACH + akkreditált igazságügyi mediátor

*VÁLSÁGSZAKÉRTŐ KÉPZÉS – LIFE and PersOnal crisis CONSULTING, intenzív COACH képzés (120 óra, azaz 4 hónap alatt elvégezhető)

2 képzés 1-ben! CRISIS COACH + akkreditált igazságügyi mediátor

*Párkapcsolati és válási mediátor képzés

Részletes információ:
http://www.szervezetepites.hu
Tel.: 06 30 33 11 878
E-mail: coachkepzes@gmail.com

Szólj hozzá!

Címkék: válság menedzser crisis dr képzés coaching krízis coach kollár coachok menedzserképzés kríziskezelés krízismenedzsment http://www.szervezetepites.hu http://www.mentofaktura.hu


A bejegyzés trackback címe:

https://coachingojunk.blog.hu/api/trackback/id/tr441883278

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása